Nordisk e-handelKalenderkungen

Kalenderkungen.se startade våren 2009 och deras målsättning är att erbjuda ett stort sortiment till bra priser och snabba leveranser. Kalenderkungen vänder sig till privatpersoner, företag, organisationer, föreningar och församlingar. Kalenderkungen.se har som målsättning att alla ska kunna hitta en kalender eller almanacka som passar just sig. Kalenderkungen har ett väldigt brett ubud av kalendrar och almanackor, både vad det gäller skolkalendrar som sträcker sig från sommar till sommar eller till så kallande helårskalendrar. Webbutiken ligger på vår responsiva mall på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelAffordable Luxury

Sedan 2010 har Affordable Luxury blivit Skadinaviens största marknadsplats för begagnade autentiska designerhandväskor och accessoarer. Varje föremål är unikt, handplockat och autentiserad av deras egna experter.Som My Poupette-rekommenderad säljare kan Affordable Luxury garantera 100% autentiska produkter. Företaget är baserat i Stockholm med en exklusiv butik i Sturegallerian i hjärtat av Stockholm och en andra butik vid Fridhemsplan, Kunsholmen. Sin webbutik ligger på vår responsiva mall på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelKristallrummet

Nordisk e-handel hittar du Kristallrummet. I Kristallrummets webbutik finner du allt från vackra och exklusiva silversmycken online till billiga, trendiga smycken online av äkta stenar, läder, silver eller förgyllt silver. Bland Kristallrummets ca 3000 smycken och smyckestillbehör online finns något för alla.

Läs mer

Nordisk e-handelHedvigshowroom

Hedvigshowroom.se erbjuder märkeskläder och accessoarer på nätet. Hedvigshowroom är en webbshop för trend- och stilmedvetna kvinnor där du kan hitta snygga damkläder och accessoarer på nätet. Hedvigshowroom påbörjade sin e-handelsresa likt många andra av våra kunder hos Nordisk e-handel. På plattformen Nordisk e-handel har de redan från början jobbat aktivt med sin butik och sitt innehåll och under åren har webbutiken hela tiden utvecklats och växt. Kul tycker vi som har följt Hedvig Showroom under hela resan.

Läs mer

Nordisk e-handelBrobergs

Brobergs är ett företag med anor långt tillbaka i tiden. De har arbetat med njutning och stil sedan 1881, då Johan August Broberg öppnade deras första tobaksbutik i Göteborg. Mycket har hänt sedan dess. Brobergs har utvecklat sitt produktutbud från förstklassiga cigarrer och fin piptobak till att idag också omfatta eleganta gåvor och exklusiv presentreklam. Vackra och exklusiva accessoarer, pennor, väskor, bälten och plånböcker från bland andra Montblanc, Caran d'Ache, Dalvey, Davidoff och S.T. Dupont är bara en del av allt Brobergs kan erbjuda i sina butiker i Arkaden, Göteborg, Sturegallerian, Stockholm och i Triangeln, Malmö.

Läs mer

Sälj smycken och accessoarer med en webbutik från Nordisk e-handel

Med en webbutik från Nordisk e-handel får du allt du behöver för att komma igång snabbt. Smycken och accessoarer kanske är en av de produkter som passar allra bäst för just e-handel - och med vår erfarenhet från tidigare kunder i samma bransch kan vi hjälpa på din e-handelsresa. Låt dig inspireras av våra referenser.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.