Nordisk e-handelETC Varuhuset

Hos ETC Varuhuset hittar du produkter som försöker vara en del av lösningen, inte problemet. Allt från små handhållna solladdare till ekologiskt kaffe, elcyklar och varför inte en vanlig lunchlåda i plåt för att minska plastanvändningen. ETC tänker klimatsmart så mycket det går. Och försöker visa varor som också roar och inspirerar.

Läs mer

Nordisk e-handelNeonshoppen.se

Neonshoppen.se är en webbutik med lager i Hallstavik och de har även en liten kundmottagning för kunder som vill komma dit och hämta skyltar. Neonshoppens skyltar är av Amerikansk design och skickas från lagret i Hallstavik ut till kunder i hela Norden.

Läs mer

Nordisk e-handelGasoltuben

Gasoltuben.se är först med den geniala idén att sälja gasoltuber till lågpris på nätet! Med snart 5 års erfarenhet av gasol & gasoltubs försäljning så hoppas de kunna hjälpa er med det mesta inom ämnet. Webbutiken Gasoltuben.se startades våren 2015 med sitt lager och kontor i Nyköping för att kunna nå ut rikstäckande med flaskförsäljingen på ett konkurrenskraftigt sätt med fri frakt inom Sverige. Allt eftersom intresset ökar så breddar företaget hela tiden sitt sortiment med gasolprodukter för att kunna erbjuda sina kunder en webbutik med möjlighet att handla allt från gasolprodukt till gasoltub.

Läs mer

Ska du starta webbutik? Våra webbutiker passar alla branscher.

Hittade du inte din bransch bland alla våra branschpaketerade webbutiker? Lugn, med över 1000 webbutiker har vi förmodligen även byggt för just din bransch tidigare. Ovan har vi listat några butiker som inte riktigt passade in under våra kategorier. Har du också en webbutik eller en idé om en webbutik som inte heller passar in i vår kategorisering. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.