Nordisk e-handelFursetgruppen

Det hela startade 1996 när Bjørn Tore Furset var kökschef vid Lofoten Fiskerestaurant. Året efter köpte han restaurangen tillsammans med sin far. En barndomsdröm gick i uppfyllelse. I mars 2008 blev Fursetgruppen grundad, och fungerar som en administrativ enhet och stödapparat för alla restaurangerna. Fursetgruppen är idag en framgångsrik och väletablerad restauranggrupp i ständig utveckling i Norge. Det är en sammansättning av individuella restaurangkoncept med en hög kvalitets- och kompetensnivå. I sin webbutik som ligger på plattformen Nordisk e-handel hos Nordisk e-handel så säljer de bland annat presentkort, böcker, förbeställningar och olika matpaket.

Läs mer

Nordisk e-handelVeganlife

Pernilla startade Veganlife för att avdramatisera veganismen och sprida budskapet om vegan- och miljövänliga produkter. Syftet är också att göra udda veganprodukter mer tillgängliga på den Svenska marknaden. Som e-handelsplattform valde de Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelBlack Cat Kaffe & Téhus

Black Cat Kaffe & Téhus är ett 110 år gammalt traditionsrikt norskt företag som fokus på specialkaffe och té. I tillägg till sina tre butiker levererar de sina produkter till kaffebarer, kaféer, restauranger, hotell och kaffe- och tébutiker.

Läs mer

Söker du en webbutik där du kan sälja mat och dryck online?

Våra prekonfigurerade webbutiker passar perfekt för att sälja mat och dryck till dina kunder. Kom igång snabbt med rätt funktioner.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.