Nordisk e-handelHedvigshowroom

Hedvigshowroom.se erbjuder märkeskläder på nätet. Hedvigshowroom är en webbshop för trend- och stilmedvetna kvinnor där du kan hitta snygga damkläder på nätet. Hedvigshowroom påbörjade sin e-handelsresa likt många andra av våra kunder hos Nordisk e-handel. På plattformen Nordisk e-handel har de redan från början jobbat aktivt med sin butik och sitt innehåll och under åren har webbutiken hela tiden utvecklats och växt. Kul tycker vi som har följt Hedvig Showroom under hela resan.

Läs mer

Nordisk e-handelDavida

Varumärket Davida grundades år 2009 av bröderna Kristian & Max Holm med målsättningen att producera vackra och tidlösa Cashmerekläder av högsta kvalité. Idag är Davida ett framstående och erkänt modeföretag i Sverige som uppmärksammas i modetidningar, kändisbloggar samt i tv. Med utgångspunkt i vår responsiva mall på Nordisk e-handel har Davida en snygg och enkel webbutik.

Läs mer

Starta webbutik och sälj kläder och skor - mode online

Våra webbutiker passar perfekt för försäljning av mode. Vi har genom åren arbetat med en rad varumärken och återförsäljare av kläder och skor och vet vad som krävs för att lyckas.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.