Nordisk e-handelSecuritas Larm

Med Securitas hemlarm får du ett professionellt larmsystem utrustat med både inbrottslarm och brandvarningssystem och dessutom ingår fria väktarutryckningar om du bor inom 50 km från något av våra lokalkontor. Larmet är ett gör-det-själv-koncept som innebär att du som kund själv monterar och installerar det.

Läs mer

Nordisk e-handelArchive Seven

Archive Seven erbjuder ett modernt och spännande sortiment av posters och prints av högsta kvalité. Alla deras produkter är omsorgsfullt designade för att förgylla ditt hem med stilsäkra motiv och moderna mönster.

Läs mer

Nordisk e-handelHotellkompaniet

Hos Hotellkompaniet hittar du produkter av absolut högsta klass som används på lyxhotell runtom i världen. Butikens varor kommer från samma tillverkare som lyxhotellen använder – inga kopior. Dessutom är alla deras högklassiga textilier miljöcertifierade, lättskötta och hållbara. Hotellkompaniet använder vår responsiva mall och arbetar med all design själv.

Läs mer

Nordisk e-handelBriscapo

Briscapo ligger på vår responsiva mall på Nordisk e-handel. Sedan 1940-talet har Briscapo levererat högkvalitativt porslin och kristall från Europa till Svenska restauranger och butiker. Idag erbjuder de ett brett sortiment genom sin webbutik. Briscapo samarbetar bland annat med engelska Denby Pottery, Spode och Portmeirion och erbjuder porslin av hög kvalité för vardagen. Genom samarbete med tyska tillverkarna Nachtmann och Spiegelau erbjuds vackra kristallglas som sätter extra guldkant på tillvaron.

Läs mer

Nordisk e-handelPetite Charlie

Petite Charlie använder vår responsiva mall på Nordisk e-handel. Hos Petite Charlie hittar du posters till hela hemmet, för såväl stora som små. Så gott som alla motiv kan göras personliga, din poster blir alltså helt unik. Här finns även personliga take away cups, kuddar, doftljus och annat fint.

Läs mer

Nordisk e-handelSmart-Telematik.se

Smart-Telematik.se är intelligenta hus och hem på riktigt. Smart-Telematik.se drivs av Rejoin Telematics AB och är deras sätt att låta er konsumenter ta del av samma priser och kvalitet som professionella köpare. Smart-Telematik.se använder vår responsiva mall på Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelMajas Cottage

Majas Cottage skall fungera som en inspirerande plattform för alla som älskar heminredning. Med charmig liten gårdsbutik, lätthanterlig webbshop, en inspirerande blogg, härliga Events och ljuslyktor som berör hoppas Majas Cottage kunna leva upp till sin vision. Majas Cottage använder Nordisk e-handel som plattform för sin webbutik.

Läs mer

Nordisk e-handelTunby fritid

Tunby fritid är ett familjeföretag som grundades 1992, ända sedan starten har vi specialiserat oss på trädgårdsmöbler och dynor. Vi fokuserar på hög service och trygghet för dig som kund.

Läs mer

Nordisk e-handelStenvaruhuset i Göteborg - Platt-tjänst

1939 startade Thure Lander ett cementgjuteri i Govik för tillverkning av trädgårdsplattor. Företaget fick namnet Granitoid. Den flyttade i mitten på 40-talet till Björkemyr då företaget växte. Thure Lander tillverkade och sålde plattor fram till 1971 då han tillsammans med yngsta sonen startade Platt-Tjänst på nya Tuvevägen på Hisingen. 1991 flyttade Stenvaruhuset Platt-Tjänst till nya lokaler på Storås Industrigata 14 där företaget fortfarande drivs av yngste sonen och hans familj. Deras webbutik använder som av Nordisk e-handel som plattform för sin e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelMatsilver

Eskilstuna Matsilver AB startades 1990 och drivs än idag som ett familjeföretag. I Eskilstuna har de en butik, men huvudverksamheten är internethandel och traditionell postorder verksamhet. Matsilver har som mål att vara den mest kompletta matsilverbutiken med hög service, snabba leveranser och bra pris. De levererar matbestick från norra Europas ledande tillverkare: Mema GAB, Juveel, Kultakeskus, TH Mathissen samt rostfria bestick från Gense och Hardanger Bestick.

Läs mer

Nordisk e-handelFönstermax

Hos Fönstermax hittar du dina fönster och dörrar på nätet till ett billigare pris. Företaget har utvecklat täta samarbeten fönstertillverkare som direktlevererar till dig som slutkund, så att du kan handla helt utan mellanhänder till marknadens lägsta priser.

Läs mer

Ska du sälja inredning, möbler eller andra produkter för hem och trädgård?

Starta en webbutik hos Nordisk e-handel med produkter inom hem och trädgärd. Vi har webbutiker som säljer allt från inredning och möbler till butiker som hjälper dig att fixa ett smart hem eller fint i din trädgård. Med vår samlade erfarenhet från dessa e-handelsresor kan vi hjälpa dig igång snabbt och enkelt och lyfta dig till nästa nivå.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.