Nordisk e-handelEDGE Cosmetics

EDGE Cosmetics ligger på vår responsiva grundmall på Nordisk e-handel. Det innebär att din egen webbutik kan bli minst lika bra som denna, helt utan anpassningar. EDGE Cosmetics är en heltäckande leverantör av proffesionella produkter till frisörsalonger.

Läs mer

Nordisk e-handelCray Cray

Craycray.se grundades hösten 2013 med ambitionen att erbjuda smink och skönhetsprodukter som sticker ut på den svenska marknanden. Vi säljer enbart produkter som inte har testats på djur och och godkända Cruelty Free av Peta. Deras webbutik är byggd på Nordisk e-handel med vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelBon Visage

Skönhet på nätet. Bonvisage Cosmetics & Beauty AB är er helhetsleverantör för smink makeup och naglar. De säljer produkter från Peggy Sage Paris och Grimas Makeup mm, och erbjuder professionell rådgivning, bra service, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser av sina kvalitetsprodukter. Deras webbutik är byggd på Nordisk e-handel med vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelKerstin Florian

På plattformen Nodisk e-handel har vi tagit fram en webbutik för KFI Spa Management, distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och de baltiska länderna.

Läs mer

Nordisk e-handelMakiash

Makiash är ett nytt svenskt makeupmärke med stark förankring i modellbranschen. Företaget Makiash startades 2013 av bl.a Christina Mohlin, Torgny Vikbladh (Sweden Models) och Susanne Jangstam som de arbetande entreprenörerna. På plattformen Nodisk e-handel har vi anpassat butiken helt efter kundens behov och dessutom tagit fram skräddarsydd funktionalitet för olika lojalitetsprogram.

Läs mer

Nordisk e-handelPigga Butiken.se

Piggabutiken.se som använder Nodisk e-handel som plattform, är en webbutik som erbjuder flera av marknadens ledande naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Med sin erfarenhet och sitt breda sortiment hjälper de dig att hitta de bästa produkterna för dina unika behov.

Läs mer

Nordisk e-handelVeganlife

Pernilla startade Veganlife för att avdramatisera veganismen och sprida budskapet om vegan- och miljövänliga produkter. Syftet är också att göra udda veganprodukter mer tillgängliga på den Svenska marknaden. Som e-handelsplattform valde de Nordisk e-handel.

Läs mer

Starta webbutik inom hälsa & skönhet

Har du alltid drömt om att ha en egen butik kring hälsa och skönhetsprodukter? Eller har du redan en webbutik och vill lyfta den till nästa nivå?

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.