Nordisk e-handelKite Optics

Är du intresserad av kikare för fågelskådning, natur och jakt då kan Kite Optics vara något för dig! De är experter på alla typer av kikare samt tillbehör och erbjuder en mängd olika modeller såsom mörkerkikare, handkikare eller tubkikare från märken som Bynnex eller Kite. Webbutiken är självklart responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelSimbutiken

Simbutiken är ett mindre familjeföretag med sitt säte i Uppsala. De bedriver försäljning av sim/badprodukter, snorklingsutrustning, simutrustning för motion/tävlingsimmare m.m. från sin butik i Fyrishovs foajé och via sin internet-handel. Webbutiken som Simbutiken säljer sina produkter i är självklart responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelSTHLM Musik

STHLM Musik leverar produkter till hela skandinavien och har både en fysisk butik i Stockholm och en webbutik genom Nordisk e-handel. De erbjuder även installation och uthyrning av ljud och ljusrelaterade produkter och tjänster. De hyr ut och installerar till butiker, restauranger, nattklubbar, bilhallar, events, konferenser och fester samt bröllop. Webbutiken som STHLM Musik använder är självklart en responsiv sådan och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelKonstnärernas Centralköp

Konstnärernas Centralköp bildades av en grupp konstnärer 1962 och har sedan dess huserat i lokalerna på Mosebacke i Stockholm. I butiken arbetar utövande konstnärer med kunskap om sortimentet. Här kan man handla konstnärsmaterial som oljefärger, akrylfärger, akvarellfärger, penslar, duk, kilramar, pennor, formmaterial mm. Köp konstnärsmaterial på nätet via hemsidan eller i butiken på Fiskargatan 1A vid Mosebacke i Stockholm. Webbutiken som Konstnärernas Centralköp använder ligger på plattformen Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelThese Go To 11

These Go to 11 är en passionerad liten butik i hjärtat av Stockholm som erbjuder en unik service och specialistkunskaper. De har en ärlig ambition att hjälpa dig att hitta din unika röst och inspiration i ett nära samarbete med de bästa tillverkare, leverantörer och designers. Deras på gränsen till osunda intresse i allt som rör gitarrsound tillsammans med sina turnéerfarenheter har fått dem att testa varje liten partikel ända från plektrum till högtalartyg. TGT11 kan tillsammans med dig kombinera olika delar av gitarrutrustning för att överglänsa Nigel Tufnel’s berömda ord: att få dig att låta ett högre. Webbutiken som TGT11 säljer sina produkter i är responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelMilslukern

Milsluker'n Sport är specialister på alla sina fokusområden: kajak, skidor, cykel och löpning. Samtliga anställda är själva aktiva utövare och hjälper dig med kvalificerad vägledning, så att du använder den träningsutrustning som passar dig och dina behov bäst. Webbutiken som Milslukern använder ligger på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelArt4Fun

Art4Fun har funnits sedan 1992 och är familjeägt. Ägarparet har under alla dessa år utforskat många hörn i den oändligt spännande världen av olika hantverksformer inom keramik, formgjutning, smyckestillverkning och färger. Till sina kunder hör hantverksföretag, konstnärer, Ceramic caféer, studieförbund, nätbutiker och många fler. Art4Fun hjälper hantverkare och konstnärer att utveckla sin passion till affärsverksamhet. För Art4Fun är det viktigt att lyssna på sina kunder och att utveckla utbud och service utifrån kundernas önskemål. Som ett litet och flexibelt företag värdesätter de personlig kontakt, Art4Fun hjälper sina kunder obyråkratiskt och snabbt. Webbutiken som Art4Fun säljer sina produkter i är självklart också responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelYachtsafe

Yachtsafe erbjuder trådlösa GPS-larm och tillbehör för ditt fordon, båt och hem. All kommunikation sker via din mobile där du har möjlighet att samla alla dina larm och funktioner i Yachsafes App. Yachsafes larmlösningar gör det enkelt för dig att hålla koll på dina prylar vart du än befinner dig. Webbutiken som Yachsafe använder ligger på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelStålhästen

Visst var farmors gamla cykel en riktigt höjdare! Den var enkel, robust och stilig. Detta är precis vad Stålhästen har eftersträvat med sina nytillverkade Stålhästen. Samtidigt har de vidareutvecklat den gamla farmorscykeln med moderna delar och utvecklad design. Dessutom till ett riktigt snällt pris eftersom de säljer raka vägen från sina fabriker. Som webbutik använder Stålhästen Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelCardoonia

Webbutiken Cardoonia specialiserar sig på samlarkort och erbjuder både löskort, paket och lådor. Sortiment inkluderar ett brett utbud av fotbollskort och hockeykort, men även till exempel Marvel och Star Wars. Cardoonia har som målsättning att hjälpa entusiastiska samlare att hitta korten de söker för sina samlingar. Som webbutik använder Cardoonia Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Sälj produkter inom sport, fritid och hobby med en webbutik hos Nordisk e-handel

Kom igång snabbt med en webbutik från Nordisk e-handel. Se några av våra referensbutiker inom sport, fritid och hobby och låt dig inspireras. Vi hjälper dig att komma igång och att lyfta din försäljning till nästa nivå.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.