Nordisk e-handelHoliday Phone

HolidayPhone hjälper internationella resenärer att ta med sig sin uppkopplade livsstil på utlandsresan. De förser resenärer från närmare 100 länder med roamingfria tjänster för mobilsurf, samtal och sms när de reser utomlands. Holiday Phone säljer SIM-kort från några av världens största operatörer och deras internationella team jobbar ständigt med att hitta de bästa SIM-korten och erbjudande världen över - allt för att du ska kunna använda din mobiltelefon med samma frihet utomlands som hemma, utan att det behöver kosta mer! Med Holiday Phones tjänst blir du dessutom nåbar precis som vanligt på ditt svenska mobilnummer. Deras webbutiker på flera språk, riktade till olika marknader och har många spännande funktioner och integrationer bakom ytan som kopplar samman webbutiken med alla de system som möjliggör deras tjänster.

Läs mer

Nordisk e-handelSL - Storstockholms Lokaltrafik

Köp ett designat SL-kort med egna motiv. Skaffa ett kort med barnbarnen, hunden, eller varför inte en bild på den bästa kompisen? Nordisk e-handel har tillsammans med Gemalto tagit framt en helhetslösning där du som besökare kan ladda ladda upp en egen bild som sedan blir motiv på ditt SL-kort. Nordisk e-handels del i lösningen har varit att implementera beställfunktion och betalning på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelHagabadet

Hagabadet är en del av Göteborgs historia. Hagabadet är en plats för träning, rekreation, behandlingar och god hälsosam mat. Ett hus fullt av liv. I Hagabadet webbutik, som har designats och implementeras av Hagabadets webbyrå på plattformen Nordisk e-handel så säljer man presentkort och olika upplevelser.

Läs mer

Benchtell

Med Benchtell, en webbaserad transparent jämförelsetjänst för näringslivet, kommuner och andra organisationer, får er verksamhet kontroll på alla era avtal. Genom att många delar med sig av sin information kan ni automatiskt jämföra många olika avtalsparametrar för att avgöra om ni ligger rätt i jämförelse med andra företag inom samma verksamhetsområde. Inte sällan blir resultatet: bättre villkor, tidsbesparing och att stora summor kan sparas in. Med Nordisk e-handel nyttjar Benchtell vår långa erfarenhet inom hosting och driftar sina tjänster på våra serverlösningar.

Läs mer

Säljer du digitala produkter, anordnar evenemang eller kanske säljer biljetter och behöver en webbutik?

Kom igång snabbt med en webbutik från Nordisk e-handel. Se några av våra referensbutiker som gjort resan och startat en webbutik där de säljer digitala produkter, evenemang och biljetter och låt dig inspireras. Med vår erfarenhet hjälper vi dig att komma igång och att lyfta din försäljning till nästa nivå.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.