Nordisk e-handelBatteriexpressen

Batteriexpressens hjärtefråga är att ta fram batterier och laddare som gör din dag så bekymmersfri som möjligt vare sig du är en slutkund, återförsäljare eller·serviceverkstad. Batteriexpressen samarbetar med branschens starkaste varumärken såsom Bosch, Banner, Optima,Tudor,Exide,Varta,Global,Crown men köper även produktionskapacitet under vårt sitt märke Batteriexpressen (före detta Partsmart).

Läs mer

Nordisk e-handelHundburar.se

Fler och fler tycker att det är lika självklart att hunden ska åka säkert i bilen, likaväl som resten av familjen. Hundburar.se vill vara ledande inom produkter för transport av hundar i bil, och med sin breda kunskap och bra priser är de övertygade att de kan hjälpa dig med just dina inköp. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel som plattform och använder vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelSoyafilm

Soyafilm startades 2004 med ambitionen att leverera lätthanterliga bra skyddsfilmer och produkter till konsument. Soyafilm.se arbetar på heltid med det de tycker är roligast, modellanpassad solfilm och skyddsfilm av högsta kvalitet, eftersom de brinner för det de gör så blir det de levererar till dig som kund mycket bra! Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel som plattform och använder vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelAsiaMotor

AsiaMotor bildades genom avknoppning från Hi-Tronic Electronic AB, som är ett serviceföretag med tonvikt på hemelektronik. Efter avtal med den kinesiska tillverkaren av Baotian EU-mopeder och motorcyklar startades AsiaMotor för att skapa ett europeiskt reservdelscenter för dessa. AsiaMotor har sedan 2004 bedrivit teknisk support, reservdelshantering och service av Baotians produkter åt ett flertal av de största importörerna i Sverige. Genom reservdelsbutik på Internet har de levererat reservdelar till återförsäljare och privatpersoner. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel som plattform och använder våra äldre mallar.

Läs mer

Säljer du bil- och motorprodukter och behöver en webbutik?

Kom igång snabbt med en webbutik från eValent. Se några av våra referensbutiker inom bil- och motorprodukter och låt dig inspireras. Vi hjälper dig att komma igång och att lyfta din försäljning till nästa nivå.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.