Nordisk e-handelLittle Bloom

Little Bloom använder vår responsiva mall på plattformen Nordisk e-handel. Hos Little Bloom hittar du barnkläder som är noga utvalda för bästa kvalité och komfort för barn i storlek 38 som är prematurstorlek upp till storlek 146. Little Bloom vill erbjuda de bästa barnkläderna som finns och har därför valt att gå steget längre än andra och säljer enbart barnkläder tillverkade i ekologiska och barnvänliga material. Barnkläder ska vara giftfria och ofarliga att bära.

Läs mer

Nordisk e-handelBaby V

Baby V har med sin fysiska butik och med mottot "Det allra bästa till ditt barn till marknadens bästa priser" länge varit en stor aktör inom produkter för barn & baby. Julen 2015 tog slog de upp portarna för sin digitala butik, babyv.se på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelBarnihagen.no

Barnihagen.no säljer barnkläder för alla slags väder och är specialister på regnkläder, utomhuskläder, ull och fleece - allt som barnen behöver när de är ute och leker.

Läs mer

Ska du starta webbutik med barnprodukter, barnkläder eller leksaker?

Vi har jobbat med flera kunder som säljer exempelvis leksaker och barnkläder, vilket gör att vi redan har de funktioner du behöver och den erfarenhet som hjälper dig att också bli framgångsrik. Både för dig som ny och etablerad e-handlare. Låt dig inspireras av våra referenser nedan.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.