Nordisk e-handelLG Produkter

Lola & Lars startade företaget 1983 efter att ha skaffat två tackor och upptäckte att det inte fanns några produkter för just får. Familjeföretaget har växt med tiden och sysselsätter nu 10 personer. 2009 genomfördes generationskifte i företaget, nu är barnen Daniel, Anna och Elisabeth de nya ägarna och därmed 2:a generationen som driver företaget. Inköpen görs över hela världen och nästan utanslutande direkt ifrån tillverkaren. LG Produkters målsättning är att sälja bra produkter till bra priser med god service. Fåren finns givetvis kvar och det är de som pryder framsidan på katalogen.

Läs mer

Nordisk e-handelKontors24

Kontors24.se erbjuder allt för kontoret. Enkelt, snabbt och prisvärt. Med ett sortiment bestående av 7000 artiklar av hög kvalité och till attraktiva priser vill de förenkla och effektivisera Era inköp av kontors- och förbrukningsmaterial. Webbutiken ligger på plattformen Nordisk e-handel

Läs mer

Nordisk e-handelNext2Vet

Next2Vet levererar förbrukningsvaror, instrument och medicinteknisk utrustning till veterinärer i Sverige. De representerar bl.a. Mindray ultraljud, Cardell övervakningsmonitorer, Matrx anestesiapparater, Newmed autoklaver, VetPro dentalunitar, VetPro dentalröntgen, Easi-Scan ultraljud, Pettrust blodtrycksmätare, med mycket mera. Sin webbutik ligger på plattformen Nordisk e-handel

Läs mer

Säljer du B2B, business-to-bussiness och vill sälja via en egen webbutik eller till dina återförsäljare?

Vi har lång erfarenhet av andra B2B-företag som startat och driver e-handel. Se några av alla våra referenser och starta din egen webbutik idag. Testa gratis i 14 dagar.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@nordiskehandel.se

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.