ANSÖK NU

Har du erfarenhet av e-handel? Brinner du för att arbeta med försäljning? Är du teknisk och har ett stort intresse av affärsutveckling? Vill du arbeta i ett spännande och utvecklande företag? Ansök redan idag!

Om rollen

Som medarbetare i vårt säljteam ansvarar du för att bearbeta nya kunder och hjälpa dem att hitta rätt lösning för deras online-satsning. Du kommer att arbeta både med nya affärsidéer och etablerade bolag som vill sälja online eller som redan säljer online. Du kommer aktivt ta fram lösningsförslag under försäljningsprocessen och påverka den lösning som senare levereras av vår projektgrupp.

Som affärsutvecklande säljare arbetar du med att se till att våra kunder får rätt förutsättningar för att kunna driva och öka sin försäljning online. Du får ta ett stort eget ansvar över hela försäljningsprocessen, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar strukturerat mot tydliga säljmål och du kommer i ditt dagliga arbete samarbeta mycket med övriga i ditt team samt vårt projektteam för att ta fram förslag på bästa tekniska lösning för kund.

Om dig

  • Du har kanske varit med och byggt upp en egen webbutik, eller jobbat i ett större team som jobbar med e-handel
  • Du har erfarenhet inom försäljning, meritande om du har jobbat inom försäljning av IT-system
  • Du är proaktiv, driven, målinriktad, positiv och har lätt att driva en säljprocess och nå avslut.
  • Du vill göra karriär och växa i din roll som säljare.
  • Du har en hög servicenivå och kan snabbt skapa dig en uppfattning om kundens behov.
  • Du är mån om att skapa hållbara kundrelationer.

Vi tror att du som söker är en person som brinner för att utveckla företags verksamheter och är genuint intresserad av e-handel och försäljning.

 

Om eValent Group

eValent Group är i startgroparna för att ta nästa steg i sin tillväxtresa, ambitionerna är höga och vi är drivna personer med högt engagemang. Vi levererar idag e-handelslösningar till 1000 företag i Norden och jobbar i dagsläget med en egenbyggd plattform Nordisk e-handel samt den internationella e-handelsplattformen Magento. Vi är en certifierad Magento partner, Vi är 28 eValentare som sitter i nya lokaler mitt på Gustav Adolfs Torg. Vi vill nu hitta personer som brinner för att jobba i företag som är i tillväxt och har inga problem med att kavla upp armarna och bidra i hela organisationen.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats med grymma kollegor med många utvecklingsmöjligheter inom företaget men också löpande i dina vardagliga arbetsuppgifter.

 

Övrig information

Tillträde omgående.

Plats: Malmö
Lön: enligt ök.

Ansökan skickas till jobb@evalent.com
http://www.evalent.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Ali, sara.ali@evalent.com.

ANSÖK NU